top of page
Let's talk money

Voor het ontwerpen en ontwikkelen van een website start de prijs vanaf 800 euro. Gelukkig voor jou doen we dit in bijberoep. Dit zorgt ervoor dat we vrijgesteld zijn van btw. Een heuse korting dus. Verder is alles bespreekbaar, dus laat je niet afschrikken. Er is vast iets dat ik voor jou kan doen. Bovendien is elk eerste gesprek vrijblijvend en gratis. In dit eerste gesprek bekijken we wat je net zoekt en wat BRUT. kan betekenen voor de groei van jouw onderneming. 

Webdesign

Ben je op zoek naar een website om jezelf of je onderneming voor te stellen? BRUT. Kan jou helpen vanaf een startprijs van 800 euro. Neem zeker contact op met ons zodat we een beter zicht hebben op wat je zoekt en wat je nodig hebt.

V.A. €800

Onderhoud

Elke website moet onderhouden worden. Omdat BRUT. zich bovenal specialiseert in horecaondernemingen weten we dat je openingsuren en je suggestiekaart wel eens veranderen. Of misschien is dat gloednieuwe reservatie systeem toch niet helemaal wat je zocht? Wil je niet voor onvoorziene kosten komen te staan, dan is een onderhoudscontract misschien wel iets voor jou. Betaal een klein vast bedrag per maand zodat een wijziging op je website niet ineens een hele som geld kost. 

V.A. €30/maand

Eerste gesprek

Om te ontdekken wat BRUT. voor jou kan betekenen is een eerste gesprek face-to-face zeker niet overbodig. Daarom is een eerste gesprek dus ook vrijblijvend en gratis. Wij zijn er van overtuigd dat we een bijdrage kunnen betekenen voor de groei van jou onderneming!

GRATIS!

bottom of page