top of page
Let's talk money

Elk project en elke onderneming heeft zijn eigen identiteit, verhaal en noden. Daarom is het aangeraden om eerst persoonlijk contact op te nemen voor een eerste gesprek. Hierin leer ik jouw onderneming, jouw verhaal en jouw noden kennen en bekijken we samen wat ik kan betekenen voor de volgende stap in je digitale groei. Elk eerste gesprek is dan ook vrijblijvend en volkomen gratis.

Webdesign

Ben je op zoek naar een website om jezelf of je onderneming voor te stellen? BRUT. Kan jou helpen. Neem zeker contact op met ons zodat we een beter zicht hebben op wat je zoekt en wat je nodig hebt.

Onderhoud

Elke website moet onderhouden worden. Elke onderneming groeit of veranderd wel eens.  Wil je niet voor onvoorziene kosten komen te staan, dan is een onderhoudscontract misschien wel iets voor jou. Betaal een klein vast bedrag per maand zodat een wijziging op je website niet ineens een hele som geld kost. We bekijken samen wat het best aansluit bij jouw onderneming.

Eerste gesprek

Om te ontdekken wat BRUT. voor jou kan betekenen is een eerste gesprek face-to-face zeker niet overbodig. Daarom is een eerste gesprek dus ook vrijblijvend en gratis. Wij zijn er van overtuigd dat we een bijdrage kunnen betekenen voor de groei van jou onderneming!

bottom of page