top of page
Wie ben ik? 

BRUT. Webdesign is een onderneming die ontstaan is uit mijn jarenlange interesse en passie voor webdesign.  Enkele jaren geleden behaalde ik een IT-diploma. Gedurende mijn studies ben ik steeds blijven werken als barman in de horecasector. Hierdoor heb ik reeds 8 jaar ervaring in deze sector. Door het oprichten van BRUT. kan ik mijn beide passies combineren en komen deze twee werelden samen. BRUT. 's identiteit is dus eigenlijk het beste van beide werelden. Een gepassioneerde barman met een IT diploma. Wat wil je nog meer?

Eigenaar van BRUT. Webdesign achter de bar

BRUT. Webdesign wordt geleid door één persoon. Dit zorgt ervoor dat ik perfect weten wie je bent, wat je doet en dat jij ook maar één berichtje of mailtje hoeft te sturen om direct verder geholpen te worden. Mijn achtergrond in de IT en ervaring in de horeca zorgen ervoor dat ik de perfecte partner ben voor het boosten van jouw online communicatie. 

Waar hechten we waarde aan?

BRUT. Webdesign is een onderneming die zich specialiseert in het ontwerpen en ontwikkelen van websites op maat van jouw onderneming die voldoet aan je unieke bedrijfsprofiel. Websites zijn namelijk meer dan visuele vormgeving. Jouw website reflecteert jouw waarden, normen en missie, maar bovenal het verhaal dat jouw bedrijf wil brengen. 

Oprecht
Professioneel
Resoluut
Waarom kiezen voor BRUT. Webdesign?
Professioneel
Vrijgesteld van btw

No nonsense

Flexibel
Deskundig
Bewust klein
Kwaliteit
Ervaring in IT en horecasector
bottom of page