top of page
Diensten

BRUT. Webdesign zorgt voor het ontwerp en de ontwikkeling van jouw nieuwe website. Of je nu een update wilt van je huidige of een gloednieuwe website, BRUT. Webdesign is your partner in crime! 

We bieden niet enkel webdesign aan maar ook alles er rond. Zo kunnen we ook helpen met jouw website van de mooiste foto's te voorzien en ervoor te zorgen dat jouw zaak bovenaan komt te staan op Google. 

Webdesign geïllustreerd in strakke digtale tekening

Onze diensten

Webdesign icoon

Webdesign

Elke onderneming heeft een ander verhaal. BRUT. vertaalt dit verhaal voor jou in de vorm van een mooie website.  Daarnaast wil je natuurlijk ook je huidige of een gloednieuw reservatiesysteem op jouw nieuwe website zien. Of wil je misschien af van die papieren cadeaubonnen in die rommelige schuif en wil je digitaliseren door middel van een online systeem? BRUT. kan het allemaal. Nieuwsgierig wat BRUT. voor jou kan doen?

Website webdesign monocle SEO en SEA icoon

SEO & SEA

Vind je jouw zaak niet terug bovenaan de zoekresultaten op Google? Dit probleem is verleden tijd door een goede SEO strategie toe te passen. Daarnaast wil je misschien in de kijker komen met Google Ads. 

Website onderhoud icoon

Onderhoud ligt volledig in jou handen. Onderhoud je je website graag zelf? Geen probleem. Wij nemen de tijd om hierin te begeleiden en bij te sturen. Laat je het toch liever aan de professional over? Dan hebben we vast een onderhoudspakket dat jou perfect ligt.

Onderhoud

Website webdesign creatief schrijven en copywriting icoon

Jouw gloednieuwe website of ontwerp heeft uiteraard ook leuke, creatieve teksten nodig die aangepast zijn aan je huisstijl. Je huisstijl bepaalt namelijk ook hoe je communiceert. BRUT. helpt je verder van A-Z!

Copywriting

Website grafisch ontwerp icoon marker

Grafisch ontwerp

Ben je een startende onderneming of is jouw onderneming toe aan een hedendaagse huisstijl met bijhorend logo? Contacteer ons snel voor een vrijblijvend gesprek.

Website webdesign fotografie icoon

Fotografie

Jouw website en jouw zaak verdienen de mooiste foto's. Hier schieten wij ook te hulp. BRUT. zorgt ervoor dat jouw zaak, jouw gerechten en jouw verhaal perfect in beeld worden gebracht. 

bottom of page